Shërbimet e gastronomisë dhe qendrat tregtare në Kosovë do t’i rikthehen punës nga dita e hënë, 19 prill.

Pas rishikimit të masave kundër Covid-19, qeveria e vendit ka njoftuar edhe për orarin e ri të lëvizjes së qytetarëve.

Ora kufizuese nga e hëna fillon në 22:30 dhe zgjatë deri në 05:00 të mëngjesit.

“Nga data 19 prill [nesër], institucioneve publike dhe private të arsimit iu lejohet ta vazhdojnë aktivitetin e tyre në mënyre të rregullt duke respektuar masat për parandalimin  e përhapjes së pandemisë”, ka thënë Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia, transmeton Klan Kosova.

Ai ka shtuar se “shërbimet e gastronomisë lejohen të zhvillojnë aktivitete, mirëpo duhet të mbahet distanca e tavolinave”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *