Përfaqësuesit e qeverisë së Kosovës dhe asaj së Serbisë do të takohen më 27 qershor në Shtëpinë e Bardhë në Washington për të biseduar në lidhje me dialogun.

Kështu ka njoftuar i emëruari i Shtëpisë së Bardhë për dialogun, Richard Grenell.

“Lajm i mirë. Sapo pranova angazhimin e qeverive të Kosovës dhe Serbisë për të pezulluar përkohësisht fushatën e çnjohjeve dhe anëtarësimet në mekanizmat ndërkombëtarë, me qëllim që të takohemi në Uashington DC, në Shtëpinë e Bardhë më 27 qershor, për të biseduar për dialogun.”

https://twitter.com/RichardGrenell/status/1272566059657117697

Grenell ka shtuar se, nëse palët nuk ndahen të kënaqura nga bisedimet gjatë takimit, atëherë ato do t’i kthehen status-quos.

“Siç kemi thënë vazhdimisht, ne së pari duhet të bëjnë përparim në rritjen e ekonomive. Ky është fokusi. Mirëpres këto diskutime” ka shkruar Grenell në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *