Në shumë qytete të botës gjatë ditës së shtunë u protestua kundër pushtimit të Ukrainës nga Rusia.

Më poshtë, përmes BBC, ju sjellim disa foto nga protestat e organizuara në Londër, Kroaci, Tajlandë dhe Zvicër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *