Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Glauk Konjufca, ka “propozuar” tërheqjen nga misioni të shtatë ambasadorëve që sipas tij janë politik dhe “që e kanë përfunduar mandatin 4 vjeçar”.

Në mesin e emrave që Konjufca ka kërkuar që të largohen nga detyra e ambasadorit, është edhe Ambasadorja në Shtetet e Bashkuara, Vlora Çitaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *