Është anuluar provimi i kontestuar i noterisë.

Vendimi për anulim është marrë nga Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu.

“Anulimi i këtij vendimi tregon se drejtësia do të udhëhiqet mbi parimin e ligjshmërisë” ka thwnw Haxhiu, transmeton Gazeta Express.

Në një konferencë për media ajo ka thënë se ka vendosur të mos vazhdojë me procesin e përzgjedhjes së noterëve të rinj, pasi sipas saj, shumica e kandidatëve janë zgjedhur pa meritë dhe përmes lidhjeve e nepotizmit.

Pika e dytë e këtij vendimit, sipas saj, precizon që Ministria e Drejtësisë t’ua kthejë paratë kandidatëve që i kanë paguar për këtë proces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *