Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka kritikuar masat e fundit të marra nga Qeveria në detyrë në përballjen me koronavirusin.

Sipas Mustafës, vendimet e Ministrit të Shëndetësisë po kamuflojnë një gjendje të jashtëzakonshme në vend.

“Ato kapërcejnë çdo kufi të një shteti demokratik.” ka shkruar kreu i LDK-së në Facebook.

Në fund të postimit, ai ka kërkuar që qeveria në detyrë të largohet dhe të krijohet një e re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *