Është shënuar viktima e nëntë nga virsui Covid-19 në Kosovë.

Një pacient 69-vjeqçar, nga komuna e Suharekës, ka ndërruar jetë pas mesnatës në Klinikën Infektive.

Siç njofton Ministria e Shëndetësisë, pacienti “ishte pranuar me 10/04/2020 në gjendje të rëndë dhe i cili, përveç Covid-19, kishte edhe probleme kardiake.”

Kështu, numri i të vdekurve nga koronavirusi në Kosovë arrin 9. Të infektuar janë 387, derisa janë shëruar 66.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *