Mundësuar nga lëvizja Global Citizen dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë, ka nisur sonte një maratonë muzikore e cila për disa orë pandërprerje do të sjellë mesazhe, fjalime dhe performanca direkte nga shtëpitë e artistëve ndërkombëtarë që gjenden në izolim për shkak të koronavirusit.

Më shumë se 100 artistë do të performojnë për lidhjeve direkte, përfshirë emrat e njohur si Billie Eilish, Elton John dhe The Rolling Stones.

Fondet e mbledhura nga gjithë ky organizim do të shkojnë për OBSH-në dhe projektet e saja kundër sëmundjes Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *