Një koncert i muzikës rok është mbajtur në Barcelonë për të testuar efektivitetin e testeve të shpejta ndaj Covid-19 në evente të mëdha.

Mijëra njerëz ishin të pranishëm në këtë koncert duke iuu lejuar të grumbullohen lirshëm në ndjekje të një shfaqjeje të grupit të rokut “Love of Lesbian”.

Sidoqoftë të gjithë duhet të mbanin maska dhe të rezultonin negativ në një test të shpejt antigjeni – i cili jep rezultat më të shpejtë në kohë se sa testi i zakonshëm PCR, – dhe ata që kishin kontakte të afërta me dikë të infektuar së fundmi u lanë jashtë, transmeton EuroNews Albania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *