Në Shkup është hapur një kafene tek e cila i tërë shërmbimi bëhet përmes komunikimit përmes gjuhës së shenjave.

Kjo është kafeneja e parë e llojit të tillë në Maqedoninë e Veriut, transmeton Al Jazeera.

Pronarët e lokalit shpresojnë që ky vend do t’i frymëzoj mirjëra njerëz në vend që kanë çregullime në të folur dhe në të dëgjuar. Ata gjithashtu shpresojnë në të ardhemn ta pasurojnë lokalin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *