Të gjitha akuzat ndaj tij në lidhje me vjedhjen e 2.1 milionë eurove nga Thesari i Kosovës i ka pranuar i pandehuri Labinot Gruda.

I akuzuari të premten ka pranuar fajësinë për të gjitha pikat me të cilat ngarkohet.

Tetëmbëdhjetë muaj pasi 2.1 milionë euro u zhdukën nga Thesari i Shtetit, para gjykatës për shqyrtim gjyqësor u paraqitën të akuzuarit kryesorë, Labinot Gruda e Kadri Shala.

“Pranoj fajësinë për të gjitha pikat e aktakuzës”, është shprehur i akuzuari Gruda, transmeton KOHA.

Ndërsa, biznesmenit Kadri Shala, që akuzohet se i janë transferuar këto para, i duhet pak më shumë kohë të deklarohet rreth fajësisë.

Avokati i Grudës, Tahir Rrecaj, e lavdëroi Prokurorinë e Shtetit për cilësinë e aktakuzës.

“Aktakuza është e ngritur në prova të mjaftueshme dhe se jo vetëm unë, por asnjë avokat nuk do të mund ta rrëzojë poshtë aktakuzën”, tha Rrecaj.

Megjithatë, pranimi i fajësisë nga ana e Grudës i prishi punë mbrojtjes së të akuzuarit tjetër, Kadri Shala.

Lexo më shumë këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *