Numër i madh i vrasjeve në rajonin e Pejës mbeten të pazbuluara tash 20 vite pas përfundimit të luftës.

Deri me tani janë identifikuar 115 vrasje në këtë rajon, që nga përfundimi i luftës deri më tani, transmeton Gazeta Express.

Me këto raste tani po merret Prokuroria Themelore e Pejës.

Ndërkohë, në Prokurorinë e Pejës, ankohen në numrin e vogël të prokurorëve që merren me këto raste. Janë të rezervuar në dhënien e informatave rreth këtyre rasteve, pasi që konsiderohen si raste të ndjeshme dhe mund të dëmtohen hetimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *