Këngëtari australian Nick Cave e ka patur në mendje këto ditë Kosovën dhe këtë e ka treguar përmes një mesazhi për një prej festivaleve kryesore të kinematografisë në vend.

Duke përshëndetur festivalit Dokufest, këngëtari ka falënderuar organizatorët e festivalit dhe publikun “për dashurinë” që sjellin çdo verë gjatë organizimit në qytetin e Prizrenit.

“Për dashurinë në Dokufest, Prizren”, ka shkruar Cave në mesazhin me fotografi që e kanë pranuar organizatorët e festivalit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *