Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ka bërë të ditur se gjatë vitit 2020 ka pasur përgjysmë më pak udhëtarë dhe fluturime, për shkak të pandemisë.

Nëse flasim me shifra, krahasuar me vitin 2019 këtë vit kemi pasur përgjysmim të numrit të udhëtarëve dhe fluturimeve, që do të thotë se kemi pasur 50% më pak udhëtarë dhe fluturime se viti i kaluar,” Valentina Garës nga aeroporti “Adem Jashari”, transmeton Gazeta Express.

Sipas saj, të njëjtat trende priten për aeroportin edhe në kohën e festave të fundvitit. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *