Për shkak të pandemisë Covid-19, autoritetet në Shqipëri po aplikojnë disa masa të izolimit. Lehtësimin e tyre po e bëjnë gradualisht dhe kështu po vendosin orare të caktuara të daljes së qytetarëve.

Një nga ditët e javës është e caktuar me leje që të moshuarit të dalin jashtë për një kohë të caktuar. Më poshtë, disa pamje nga Tirana gjatë ditëve kur gjyshërit kanë orarin e daljes.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *