Në Shqipëri, sot janë rihapur gjimnazet pas gati dy muaj që mbetën të mbyllura për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Gazeta Shqip sjell foto nga mënyra se si maturantët janë lejuar të futen në gjimnazin ‘Petro Nini’ në Tiranë.

Mbajtja e distancës, maska në fytyrë dhe përdorimi i dezifektantëve janë të detyrushme për secilin student.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *