Gjatë seancës së sotme të Kuvendit të Kosovës ka patur përplasje verbale mes Ministres së Punëve të Jashtme dhe deputetëve të PDK-së.

Shkak i përplasjes ka qenë diskutimi rreth Dhomave të Specializuara në Hagë.

“Ky koalicion qeveritar nuk e ka krijuar Gjykatën Speciale dhe ju jeni përgjegjës që prijësit tuaj janë në hagë. Bëhuni opozitë serioze dhe konfrontohuni me të vërtetën”, ka thënë Gërvalla, transmeton Express.

Në reagimin e tij, deputeti Abelard Tahiri kërkoi shkarkimin e Gërvallës.

“Ti sot më shumë ngjason me ambasadorin e Serbisë se sa si ministre e Punëve të Jashtme”, ka thënë Tahiri.

“Me pas një kryeministër të përgjegjshëm, sot të të kishte shkarku”, ka shtuar Tahiri, transmeton Koha.net.

Tensionet e krijuara në sallën e Kuvendit kanë bërë që seanca të shkoj në pauzë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *