Kushetet e vështira ekonomike e kanë shtyrë një 28 vjeçar të talentuar të vizatoj nëpër mure të ndryshme të rrugëve apo dyqaneve në qytetin e Vlorës, për të siguruar jetesën.

Harilla Ibrahimi është mjaft i talentuar si piktor, derisa ëndërr ka të ketë një vend pune.

Aftësia e kufizuar nuk e pengoi ta zhvillonte më tej këtë pasion me studimet në shkollën e pikturës, në qytetin e Vlorës. Por ëndrra e tij për të mbaruar Akademinë e Arteve nuk u realizua.

Ndiqni më poshtë reportazhin e Top Channel  dhe shihni disa prej punimeve të Ibrahimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *