Pjesëtarë të departamentit policor Fort Myers në Florida kanë qenë mjaft kreativ në falënderimin që i bënë mjekëve dhe gjithë punonjësve të shëndetësisë në Shtetet e Bashkuara.

Duke dashur të tregojnë se sa shumë u falënderohen për punën që po kryejnë në këto ditë të pandemisë, policët mblodhën veturat e tyre dhe  me to krijuan formën e zemrës.

“E çmojmë punën e secilit profesionist mjekësor dhe thjeshtë duam t’ju themi Falemnderit.” thuhët në mesazhin e policisë postuar në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *