Për të kontribuar në një atmosferë të favorshme në rifillimin e dialogut, Serbia është pajtuar që të pezulloj fushatën e saj për tërheqjen e njohjeve të pavarësisë së Kosovës.

Sipas burimeve të Radios Evropa e Lirë, autoritetet e Beogradit e kanë dhënë pëlqimin e tyre për të ndalur fushatën në mënyrë që të kontribuojnë në atmosferën për rifillimin e dialogut për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë.

“Si një tregues i vullnetit të mirë për të krijuar një atmosferë të favorshme për vazhdimin e dialogut, Beogradi ka rënë dakord të mos vazhdojë me këtë fushatë”, kanë thënë burimet nga Brukseli.

Lexo më shumë këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *