Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se “në gjitha rrethrrotullimet ku ka probleme” do të vazhdoj shenjëzimi horizontal.

“Te rrethi i flamurit është projekt edhe më i detajshëm me këtë qëllim”, ka shkruar Ahmeti në Facebook, derisa ka njoftuar për vendosjen e shenjëzimit në pjesën te rruga ‘Muharrem Fejza’.

Ndërsa, ditë më parë, Komuna e Prishtinës ka nisur edhe ndërrimin e pritoreve në stacionet për autobusë, ku planifikohet që secili stacion të ketë pjesën e informimit për orarin dhe qarkullimin e autobusëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *