Shqipëria nuk ka raste të prekura nga koronavirusi, derisa në Italinë fqinje janë shënuar tre viktima dhe mbi 130 të infektuar.

Kryeministri Edi Rama ka shkruar në Facebook duke reaguar ndaj disa raportimeve se ka të infektuar edhe në Shqipëri.

“KORONAVIRUSI NUK E KA PREKUR SHQIPËRINË! POR SI PËR GJITHË BOTËN ËSHTË NJË KËRCËNIM POTENCIAL, PËR TË CILIN JANË MARRË TË GJITHA MASAT NË RAST SE DO TË NA DUHET TA PËRBALLIM

TË NJËJTAT MENDJE TË SHTHURRURA, QË JU SHQETËSUAN KEQ ME LAJMET FALLCO DHE ME GOJËLIGËSINË E TYRE GJATË DITËVE E NETËVE TË GJATA PAS TËRMETIT, JANË NË VEPRIM

MOS BINI PRE E TYRE DHE JINI TË SIGURT SE SHTETI SHQIPTAR PO E BËN PREJ KOHËSH DETYRËN PËR TË QENË GATI NË RAST SHFAQJEJE TË KORONAVIRUSIT, TË CILIN JEMI GATI TA PËRBALLIM ME ORGANIZIM E PROFESIONALIZËM TË LARTË” shkruan Rama, transmeton Top Channel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *