Bashkëpunimi i policisë shqiptare, kosovare dhe asaj italiane ka rezultuar me sukses duke kapur një kampion të mbushur kokainë.

Megjithatë, janë dy raportime të ndryshme të mediave shqiptare që ndryshojnë shumë rreth sasisë së drogës të kapur.

Siç transmeton Top Channel, kamioni ka qenë në vëzhgim nga policia shqiptare prej 15 ditësh. Sasia e sekuestruar e kokainës është 2.2 ton dhe kap vlerën e 6 miliard eurove.

Ndërkohë, sipas ABC News kamioni i kapur ka patur 400 kg kokainë të fshehur në një konteiner me mish që vinte nga Brazili dhe jo siç është raportuar për një sasi mbi 2 ton.

Deri më tani, nuk ka patur një deklarim nga autoritetet kosovare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *