Regjistrimi i popullsisë në Kosovë do të bëhet gjatë vitit të ardhshëm.

I paraparë për vitin 2021, regjistrimi është shtyrë për shkak të pandemisë dhe zgjedhjeve lokale.

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, gjatë raportimit në Komisionin parlamentar për Buxhet dhe Transfere, transmeton Koha.net.

Kostoja për këtë regjistrim pritet të jetë mbi 10 milionë euro. Regjistrimi i fundit të popullsisë ka qenë para dhjetë viteve, më 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *