Një dokumentar më ndryshe se të tjerët, i thjeshtë nga mënyra e realizimit por i mbushur me emocione që ngjallin rrëfimet e protagonistëve.

Dokumentari Rikthimi: Një tregim për Bashkësinë Cenacolo shpalos përvojën varësisë në droga dhe teknologji. Personazhët në këtë film me guxim dhe plot emocione shpalosin betejat e tyre me varësinë dhe si u ndihmoi qëndrimi në Bashkësinë Cenacolo që gjendet në Kroaci.

Dokumentari është krijuar nga Termokiss, Strofulla dhe Katarzë Films. Ideator i tij është Nol Sahatqiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *