Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë grumbulluar 274 milionë dollarë për të ndihmuar 64 shtete të botës gjatë krizës shkaktuar nga virusi Covid-19.

Ambasada amerikane në Prishtinë e ka shpërndarë këtë komunikatë duke shkruar “lajm i mirë për Kosovën dhe luftën e saj ndaj virusit COVID-19”.

Sekretari amerikan i Shtetit, Michael Pompeo, ka thënë se SHBA dëshmon edhe njëherë se është liderë për shëndetin global dhe ndihma humanitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *