Një 75-vjeçar është viktima e fundit që ka pësuar nga koronavirusi në Shqipëri.

Pacienti kishte mbërritur në spital në gjendje të rëndë, derisa vuante nga post-hemorragjia, diabeti dhe hipertensioni, transemton Top Channel.

Kështu, numri i viktimave në Shqipëri ka shkuar në 17 persona.

Gjatë ditës, është konfirmuar edhe rasi i parë i infektimit edhe në burgjet e vendit. Mësohet se ai është një jurist i cili është punonjës në burgun e Rrogozhinës, por jeton në Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *