Palët politike në Shqipëri kanë arritur të pajtohet rreth administrimit zgjedhor, duke u dakordësuar kështu për pikën e vetme ku nuk kishin gjetur konsensus për Reformën Zgjedhore.

Siç transmeton Top Channel, pjesë e dakordësisë mes palëve për administrimin zgjedhor është edhe riformatimi i KQZ.

Mësohet se komisionet Politike do të vijojnë të jenë siç kanë qenë edhe në dy zgjedhjet e ardhshme, ato parlamentare dhe ato lokale.

Puna e Këshillit Politik nuk ka mbaruar. Ndërkohë puna do të vijojë për çështjet e tjera në Këshill, që nuk kanë të bëjnë me administratën zgjedhore.

Pas takimit ndërkombëtarët kanë përshëndetur marrëveshjen e arritur nga palët politike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *