Në Shqipëri kanë hyrë mbrëmë në fuqi masat e reja kundër përhapjes së koronavirusit.

Liria e lëvizjes së qytetarëve tani do të jetë e ndaluar nga ora 20:30 deri në 06:00. Kështu do të jetë deri më datën 4 janar.

Personat që lëvizin për arsye pune apo arsye të domosdoshme pajisen me autorizim përmes portalit e-albania.

Më 5 janar do të rikthehet orari i vjetër i kufizimeve nga ora 22:00 deri në 06:00 të mëngjesit, transmeton Top Channel.

Për baret dhe restorantet do të lejohet vetëm shërbimi në banesë. Komiteti teknik rekomandoi të gjithë qytetarët të shmangin udhëtimet jo thelbësore si dhe aktivitetet jo thelbësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *