Libri “Farewell Waltz” nga Milan Kundera tani mund të lexohet edhe në shqip.

“Valsi i Lamtumirës” vjen në shqip nga përkthyesja Saverina Pasho. Kjo komedi e zezë nis me personazhin Klima, një instrumentist i njohur i xhazit, merr lajmin se një infermiere e re me të cilën ka kaluar një natë të shkurtër në një qendër termale, është shtatzënë dhe ai është babai.

Më pas, për pesë ditë të çmendura, tetë personazhe përqafojnë njëri-tjetrin në vrullin e një valsi marramendës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *