Në Londër është zhvilluar një marsh organizuar nga një grup shqiptarësh emigrantë që kanë bërë thirrje të ‘reflektohet për të ardhmen e kombit’.

Siç transmeton Top Channel, një grup shoqatash të emigrantëve kanë bërë thirrje që diaspora të kontribuojë me ekspertët më të mirë për të sjellë ndryshimet në Shqipëri.

‘Asgjë nuk ndryshon, nëse nuk e ndryshojmë ne vetë dhe se ka ardhur koha për të reflektuar të gjithë si komb për të ardhmen’, janë shprehur organizatorët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *