Ministri i Arsimit, Ramë Likaj, ka njoftuar se fillimi i vitit të ri shkollor në Kosovë do të shtyhet për dy javë dhe do të filloj më 14 shtator.

Ai ka thënë se kjo shtyrje po bëhet në mënyrë që institucionet të përgatiten më mirë.

Ditë më parë, ka qenë Sindikata e Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SBASHK) që ka kërkuar shtyrjen e fillimit të vitit shkollor në mënyrë që shkollat të përgatiten tërësisht për rregullat dhe masat në parandalimin e përhapjes së pandemisë Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *