Festivali i muzikës Sunny Hill Festival edhe këtë vit do të mbahet në parkun e Gërmisë në Prishtinë.

Përmes një njoftimi, organizatorët e festivalit kanë bërë të ditur vendin e mbajtjes së festivalit dhe numrin e kufizuar të pjesëmarrësve.

“Për shkak të kufizimeve të hapësirës në parkun e Gërmisë, Sunny Hill Festival këtë vit do të ketë kapacitet të kufizuar të pjesëmarrësve, përkundër potencialit dhe nevojave në rritje që i ka festivali”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *