Kuvendi i Kosovës do të mblidhet të hënën për të votuar buxhetin e vendit për vitin 2021.

Përmes një njoftimi në Facebook, Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi ka njoftuar se çfarë do të diskutohet dhe votohet në seancën e jashtëzakonshme.

“Me kerkese te mbi 40 deputeteve nenshkrues, diten e Hene ne ora 11:00 mbahet seanca e jashtezakonshme per aprovimin e ligjit per ndarjet buxhetore, poashtu ne rend dite eshte edhe miratimi i marreveshjeve nderkombetare qe jane ne procedure”, ka shkruar Gashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *