Një tërmet me shkallë 6.4 ka goditur pjesën jugore të Kroacisë.

Mediat e huaja deri tani raportojnë për një fëmijë të vdekur dhe shumë persona të tjerë të lënduar.

Një 12 vjeçare ka vdekur nga tërmeti në qytezën Petrinja. Këtë e ka konfirmuar kryeministri kroat, transmeton BBC.

Dridhjet e tërmetit janë ndier edhe në kryeqytetin kroat Zagreb, dhe gjithashtu edhe në vendet fqinje si në Serbi dhe Bosnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *