Organizimi i Presidentit Hashim Thaçi, për 12 vjetorin e pavarësisë, është nderuar me pjesëmarrjen edhe të Kryeministrit Albin Kurti dhe Kryeparlamentares Vjosa Osmani.

Siç raporton Gazeta Express, fjalimin e tij në këtë organizim Thaçi e filloi duke përshëndetur Kurtin dhe Osmanin.

Gjithashtu, pas fjalimit, Thaçi ka shtrënguar duart me rendin e parë të të pranishmëve, përfshirë kryeministrin Kurti dhe gruan e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *