Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka pranuar një letër nga Presidenti amerikan Donald Trump.

Në letrën që Rama e ka shpërndarë në Facebook, ndër te tjera Trump e falënderon kryeministrin shqiptar për mbështetjen e normalizimit ekonomik mes Kosovës dhe Serbisë.

Në fund të letrës, Trump i bënë thirrje Ramës që të konsideroj zhvendosjen e ambasadës së Shqipërisë në Izrael në qytetin e Jeruzalemit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *