Në fashtin Pagarushë të Malishevës, është varrusur këngëtarja Nexhmije Pagarusha.

Qindra qytetarë përcollën varrimin në një ceremoni të thjeshtë, transmeton Koha.net.

“Bilbilit të Kosovës” varri iu mbulua me dhjetëra buqeta lulesh nga miqtë dhe dashamirët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *