Në moshën 91 vjeçare ka vdekur aktori i famshëm kanadez Christopher Plummer.

Plummer njihet për paraqitjet në shumë filma, përfshirë Beginners që i solli çmimin Oskar në vitin 2012.

Ndër paraqitjet e tija më të njohura janë në filmat The Sound of Music, The Last Station, Knives Out dhe The Man Who Would Be King.

Sipas mediave ndërkombëtare, Plummer vdiç i qetë në shtëpinë e tij në Connecticut duke patur afër vetes grua e tij Elaine Taylor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *