Ka ndërruar jetë gazetarja dhe këngëtarja e njohur kosovare, Violeta Rexhepagiqi.

Ajo do të mbahet mend për raportimet e saja gazetareske gjatë viteve 1990-ta, derisa gjithashtu do të kujtohet edhe për muzikën e saj me grupin Vivien gjatë viteve 1980-ta.

Gjatë karierës së saj, Violeta ka punuar edhe në RTP, pastaj në RTK, derisa ka shkruar edhe tekste këngësh dhe kompozime për këngëtarë të vijës së saj artistike.

Lajmin e ka konfirmuar edhe kolegia e saj Minire Fetahu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *