Ka vdekur në moshën 87 vjeçare Larry King, një nga personalitetet më të njohura të televizionit amerikan.

King ishte drejtues i emisionit Larry King Live në CNN të cilin e realizoi për 25 vite.

Karriera e tij në televizion është shtrirë përgjatë gjashtë dekada duke realizuar rreth 50,000 intervista me fytyra politike dhe të njohura nga fusha të ndryshme.

Ai ishte prekur me Covid-19 dhe po merrte trajtimin në spital, derisa ndërroi jetë në Los Angeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *