Klinika Infektive ka njoftuar se sot, 17 prill, ka ndërruar jetë pacienti S.M. nga Komuna e Ferizajt.

“Pacienti ka qenë në gjendje të rëndë që nga pranimi në Klinikën Infektive, testi për SARS-CoV- 2 ka rezultuar pozitiv dhe përveç sëmundjes COVID-19 ka pasur edhe sëmundje të tjera shoqëruese.” thuhet në njoftim.

Ky është pacienti i 12-të që vdes nga koronavirusi në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *