Në fjalimin e tij të fundit më 14 tetor 1952, në Kongresin e 19-të të Partive Komuniste të Bashkimit Sovjetik, lideri komunist Stalin ishte 74 vjeç dhe shihet i plakur dhe i thinjur.

Ndërsa, gjatë fjalimit, nga një kënd i xhirimit, në prapaskenë të Stalinit shihet lideri komunist shqiptar Enver Hoxha që me kufje dëgjon ato çfarë lideri sovjetik thotë.

Shiko videon më poshtë, dhe kalo atë në minutën 4:56

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *