Një pikturë e Vincent van Gogh është vjedhur nga muzeu The Singer Laren në lindje të Amsterdamit.

Piktura “Parsonage Garden at Nuenen in Spring” e pitkorit holandez u vodh gjatë ditës së hënë, derisa muzeu ishte i mbyllur për shkak të masave kundër përhapjes së koronavirusit.

Mediat lokale kanë raportuar se vlera e pikturës është diku mes 1 milionë dhe 6 milionë dollarë.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *