Është bërë publike data e lansimit të filmit të ri nga franqiza Scream.

Filmi përsëri do të jetë në regji të Matt Bettinelli-Olpin dhe Tyler Gillett, dhe në skenarin e James Vanderbilt dhe Guy Busick.

Filmi i gjashtë i serisë Scream do të jetë nëpër kinema nga 31 marsi i vitit 2023.

Sic transmeton NME, në njoftimin për ardhjen e filmit shënohet: “Njëzet e pesë vite pas vrasjeve brutale që shokuan qytezën e qetë të ëoodsboro, një vrasës i ri ka vendosur maskën Ghostface dhe fillon të sulmoj një grup adoleshentësh për të rikthyer sekretet nga e kaluara e errët e qytezës.”

https://www.youtube.com/watch?v=6WfeVTvojrA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *