Përmes një diskutimi mbi figurën e presidentin amerikan Donald Trump, është prezantuar në Elbasan libri “Vjen Trump” nga publicistri shqiptar Frrok Çupi.

Teksa prezantoi librin e tij, Frrok Çupi vuri në dukje se ideologjia e Trumpit tashmë ka hyrë mes njerëzimit në shumë vende të botës dhe nuk do të mund të çrrënjoset edhe në rast të largimit të presidentit amerikan nga posti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *