Vogue ka krijuar një video me protagoniste këngëtaren Dua Lipa.

Në formatin e një seriali të shkurtër, videoja është punuar për New York Fashion Week, duke sjellë këngëtaren me disa lloje veshjes të koleksionit Vjeshtë 2020 me punime nga dizajnerët Tom Ford, Marc Jacobs dhe Eckhaus Latta.

Videoja është punuar nga Bardia Zeinali dhe stiluar nga Jorden Bickham.

Siç transmeton Vogue, “Dua Lipa jeton fantazinë e saj të yllit të pop muzikës përmes koleksioneve më të mira nga New York Fashion Week.”

https://www.youtube.com/watch?v=aO_76YhBymM&feature=emb_title

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *