Zgjedhjet parlamentare të parakohshme në Kosovë do të mbahen më 14 shkurt, ka bërë të ditur ushtruesja e detyrës së presidentit, Vjosa Osmani.

Data 14 shkurt është dita e të dashuruarve, e njohur si dita e Shën Valentinit.

Përmes një njoftimi, Osmani ka bërë të ditur datën e mbajtjes së zgjedhjeve pas diskutimit me partitë parlamentare dhe Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *