Gjatë paradites së dielë, në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale në Kosovë kanë dal për të votuar një përqindje jo e lartë e qytetarëve.

Sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, deri në ora 11:00 kanë votuar 7.13 për qind të qytetarëve me të drejtë vote.

Sipas KQZ-së, të drejtë vote në këtë raund zgjedhjesh kanë 1,260,571 qytetarë dhe ata do të mund të votojnë në 575 qendra votimi me 1,638 vendvotime.

Raundi i dytë i zgjedhjeve po mbahet në 21 komuna të Kosovë, përfshirë Prishtinën, aty ku më 17 tetor nuk u arrit të ketë fitues me mbi pesëdhjetë për qind të votave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *